Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A műhelyválasztás menetrendje

Több lépcsőben

kosokKarikaturaA szeptemberi órarendben szereplő 23-as listát 20 műhelyre csökkentettük (figyelembe véve az akutális évfolyamok érdeklődési körét, összetételét, létszámát).

SzavazzNulladik kör. Ezekre szavazhattak az interneten szeptember 29., vasárnap éjfélig (honlapunk jobb oldali hasábján) jelenlegi hallgatóink (KOS-46. és -47.), valamint azok a korábbi kososok, akik most visszatérnének egy-egy műhely erejéig volt iskolájukba 2013 őszén.

1. kör. Az internetes voksolás eredménye alapján tovább csökkentett listából választottak most szombaton a mostani KOS-osok. Így alakult ki a már majdnem végleges lista, 12 műhellyel. Erre jelentkezhetnek majd, most már névvel, mailben az exhallgatók.

2. kör: itt már nem változik a műhelylista, de most kell – végleges jelentkezéssel, vagy plusz műhely(ek) esetén a +20 ezer forint befizetésével) – visszavonhatatlanul dönteni a műhelyválasztásról, az október 12-ei, harmadik őszi oktatási hétvégén.

A MŰHELYFOGLALKOZÁSOK OKTÓBER 14-ÉTŐL ZAJLANAK: minden műhely mindig azonos időben, azonos helyen, ugyanazokkal a résztvevőkkel, ugyanazzal a tanárral.

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés