Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Akik már biztos jönnek az INGYENES Eb-táborba #6

A "nagy öregek"
meccslapjainak áttekintése
KOMLÓSI GÁBOR-ral!

Komlósi Gábor a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke és a Komlósi Oktatási Stúdiónak, Magyarország első magán médiaiskolájának alapítója és igazgatója. Korábban volt a Nemzeti Sport újságírója, a Népszava szerkesztője, a Magyar Televízió szerkesztő-riportere, a TeleSport főszerkesztő-helyettese, a Klubrádió vezérigazgatója, minisztériumi sajtófőnök és a FixTv szerkesztő-műsorvezetője. Tanította Hajdú B. Istvánt (KOS-1.), Méhes Gábort (KOS-8.), Faragó Richardot (KOS-1.), Haraszti Ádámot (KOS-27.), Szántó Dávidot (KOS-18.), Berkesi Juditot (KOS-42.), Petrovics-Mérei Andreát (KOS-11.), Somogyi Diát (KOS-9.), Horti Gábort (KOS-11.) és a mai magyar sportriporterek zömét.

komlosi

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés