Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Könyvárus a KOS-ban

Két hónap múlva vizsga...

Megkezdődött vizsgafelkészülés... A kötelező és ajánlott olvasmányok jegyzéke hamarosan ITT, a könyvárus pedig vasárnap, október 17-én fél12-kor érkezik a KOS-ba. A szakkönyvek jelentős részét jókora kedvezménnyel kínálja.
Film-_s_mdiafogalmak_kisszotaraKülönösen ajánljuk mindenki figyelmébe: Film- és médiafogalmak kisszótara – a legtöbb szakkifejezés szerepel benne, ami a vizsgán „előjöhet”.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Melyik labdarúgó mérkőzés otthoni kommentálása szerepeljen 2020 tavaszán a KOS-vizsgán?
 
Keresés