Komlósi Oktatási Stúdió

Komlósi Oktatási Stúdió

a mindig megújuló médiaiskola

Hallgatóknak

Gyakornoki és munkalehetőségek

Szerkesztő-újságírót keres a Turizmus.com

Több évtizede működő médiakiadó, a Turizmus Kft. szerkesztősége felvételt hirdet a turizmus és ahhoz kapcsolódó témák iránt érdeklődő szerkesztő-újságíró munkatárs részére, teljes munkaidőben. A részletekről és a jelentkezés módjáról ITT olvashatsz bővebben.

Műsorközlő „host” kerestetik

Az Országos Teqball Szövetség (OTESZ) olyasvalakivel szeretne együtt dolgozni, aki a rendezvényein elvégezné a „host” feladatokat és a mikrofonon keresztül is ő tájékoztatná a közönséget (a sport prezentáció részeként). Sikeres együttműködés esetén a szövetség jóval több lehetőséget is kínálhat a jelentkezőnek. A rövid motivációs leveleket a [email protected] címre várjuk, szeptember 30-ig.

Tévés munkalehetőség

Főállású híradós riportereket és gyakornokokat is keres a Hír TV. A leggyorsabb jelentkezőket már augusztus közepén behívhatják egy állásinterjúra! Az önéletrajzokat a [email protected] címre várjuk, legkésőbb augusztus 30-ig.

Rádiós munkalehetőség

Agilis, szerkesztői ambíciókkal bíró kolléga kerestetik! A projekt részletei egyelőre nem nyilvánosak, de annyit elárulhatunk, egy kereskedelmi rádió reggeli műsorának szerkesztése lenne a feladat. Így a rádiós tapasztalat/gyakorlat nagy előnyt jelent. A motivációs leveleket a [email protected] címre várjuk, augusztus 18-ig.

Scroll to Top