Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

90 000 példányban kiadott újság - kizárólag KOS-osok írták!

Ez tényleg külön szám!
OlimpiaiKulonszamRtvReszletes2012DudasG

Különszámként jelent meg, 90 ezer példányban, az RTV Részletes és a TeleHold Magazin műsorújság mellékleteként az Olimpiai Kiadás, amelynek valamennyi cikkét KOS-osok írták!

DudsGabriella43ffAz egész egy iskolaújságból indult. A kedvesen elszánt főszerkesztő, Dudás Gabriella (KOS-43.) és lelkes hallgatótársai olyan remek kiadványt hoztak össze az olimpiára kijutott magyar versenyzőkről, hogy sok tanárunk is megállapította: ilyen teljes kvalifikációs körképpel még a Magyar Olimpiai Bizottság és a sportlapok sem rendelkeznek.

londoneye-sportkoslapA London Eye folytatását javasoltuk. De azt álmunkban sem gondoltuk, hogy a csapat együttmarad (persze, fogyatkozva és kiegészülve újakkal), áttervez-átszerkeszt-átír-kiegészít és megújul, s még komoly kiadót is keres és talál, s végül az olimpiai legnagyobb példányszámú hazai „kézikönyvét, kisokosát″ teszi le az asztalra.

BRAVÓ!
A „szerkesztőség” további tagjai:
BorosTamas43Portre DudasAdrienn44 FeketeAnik43ff FoglBalazsPortre.Szuk PatakiGabor35KOSmezBoros Tamás (KOS-43.), Dudás Adrienn (KOS-44.), Fekete Anikó (KOS-43.), Fogl Balázs (KOS-36.), Pataki Gábor (KOS-35.), utóbbi kettő már KOS-tanárként.

OlimpiaiKiadas2012RtvReszletesBeliv6-7o.jpg 
OlimpiaiKulonszamRtvReszletes2012Impresszum

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés