Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

90 000 példányban kiadott újság - kizárólag KOS-osok írták!

Ez tényleg külön szám!
OlimpiaiKulonszamRtvReszletes2012DudasG

Különszámként jelent meg, 90 ezer példányban, az RTV Részletes és a TeleHold Magazin műsorújság mellékleteként az Olimpiai Kiadás, amelynek valamennyi cikkét KOS-osok írták!

DudsGabriella43ffAz egész egy iskolaújságból indult. A kedvesen elszánt főszerkesztő, Dudás Gabriella (KOS-43.) és lelkes hallgatótársai olyan remek kiadványt hoztak össze az olimpiára kijutott magyar versenyzőkről, hogy sok tanárunk is megállapította: ilyen teljes kvalifikációs körképpel még a Magyar Olimpiai Bizottság és a sportlapok sem rendelkeznek.

londoneye-sportkoslapA London Eye folytatását javasoltuk. De azt álmunkban sem gondoltuk, hogy a csapat együttmarad (persze, fogyatkozva és kiegészülve újakkal), áttervez-átszerkeszt-átír-kiegészít és megújul, s még komoly kiadót is keres és talál, s végül az olimpiai legnagyobb példányszámú hazai „kézikönyvét, kisokosát″ teszi le az asztalra.

BRAVÓ!
A „szerkesztőség” további tagjai:
BorosTamas43Portre DudasAdrienn44 FeketeAnik43ff FoglBalazsPortre.Szuk PatakiGabor35KOSmezBoros Tamás (KOS-43.), Dudás Adrienn (KOS-44.), Fekete Anikó (KOS-43.), Fogl Balázs (KOS-36.), Pataki Gábor (KOS-35.), utóbbi kettő már KOS-tanárként.

OlimpiaiKiadas2012RtvReszletesBeliv6-7o.jpg 
OlimpiaiKulonszamRtvReszletes2012Impresszum

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés