Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Aktuális

Tankönyv, sportvizsgához

GallovkonyvAGallov Rezső (sportújságíró, egykori sportállamtitkár, KOS-tanár): Olimpiák peking előtt című könyve félráon kapható a KOS-irodán: hétköznaponként 10 és 16 óra között, oktatási hétvégéken az első szünetben.

Knézy egykori meccslapjai KOS-kézen

Klasszikus papírok

KnezyJenominiKnezyJenoMeccslapKezbenminiNem mindennapi média- és sport-dokumentumokat foghattak kezükbe a KOS-hallgatók az első Sport- és olimpiatörténet órán. Többek között Knézy Jenő egykori meccslapjait, Hajdú B. István jegyzeteit.
Kellenek jobb „puskák″?

Bővebben...

Kossuth-díjas vendégünk volt

„Szamócáztak” a Borbély-műhelyenBorbelymuhely_Eperjes_02

Eperjes Károly, akit már nem csak színész-berkekben becéznek Szamócának, a Borbély-műhely vendége volt. Több mint ötven filmszerep és emlékezetes színházi produkciók után a KOS-ban is felejthetetlen estét szerzett a Halhatatlanok társulatának Örökös tagja.

Bővebben...

Holtverseny után

Hajdú B. értékeli a magyar–holland foci-közvetítéseket

HBIMehesGHajdú B. István (tv2, KOS-1.) és Méhes Gábor (Sport Tv, KOS-8.) holtversenyben végzett az élen: a hallgatók szavaztak, ki értékelje a március 25-ei off tube futball-közvetítéseket. A KOS napjaink elsőszámú sportriporterének továbbította a felkérést.
A SZAVAZÁSOK VÉGEREDMÉNYE egy új rovatban, az AKTUÁLIS menűpont alatt található.

Szilágyi derít, tanít...

Broadcast-kamera, profi derítőernyő, a napjainkban használt legmodernebb technika vonult fel a Szilágyi-műhelyen (híradózás!) a KOS-ban.
SzilagyiDerit2011marc

SzilagyiDerit2011marc2

KOS-hallgatók a Média mulatón

Sztárdömping a KOS-mikrofon előtt

pavuk_mucsi_kiralyL_csizmadia_mnathon

M. Náthon András (KOS-40.) jelenti: „Mucsi Dorina, Csizmadia Dóra, Pavuk Viktória (valamennyien KOS-41.), valamint jómagam az Újsgíróbál után a Média mulató eseményén is részt vettünk."

Bővebben...

További cikkeink...

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés