Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Aktuális

Újabb KOS-tanár tv-csatorna élén

Süveges Gergő az m2 intendánsa

SuvegesGergo.NagySüveges Gergő, az MTV műsorvezetője, a KOS tanára lett az átalakuló Magyar Televízió egyik új intendánsa. A 2006-ban az Év KOS-tanárának (Novodomszky Évával együtt) választott népszerű közszolgálati televíziós az m2 programjáért felel, feladata az átalakuló csatorna új profiljának megteremtése.

Bővebben...

Először nyert egykori hallgató!

Szujó Zoltán
az Év nagyelőadója

2010szikrazoA KOS 8. esztendejében fordult elő először, hogy egy egykori diák nyerte az Év tanára szavazás egyik kategóriáját. Hajdú B. István és Faragó Richard (mindkettő KOS-1.) 1997-es sikerét követően Kolozsi Ildikó (KOS-9.) 2003-ban, Novodomszky Éva (KOS-15.) 2006-ban, Borbély Zoltán (KOS-1.) 2007-ben tudott az Év műhelytanára lenni, de arra még nem volt példa, hogy az Év nagyelőadója címet is egykori KOS-hallgató kapja!

Szujó Zoltánnak (KOS-19.) ez sikerült 2010-ben!

SzujoZoltanMosoly
Az eddigi díjazottak listájáért
Kattide
 

Bővebben...

Borbély Zoltán: MLSZ! 

Borbély Zoltán (KOS-1.) tíz éven át volt a Legfőbb Ügyészség ügyésze és sajtószóvivője. A Kovácsi-díjas újságíró, aki a KOS-ban az Év műhelytanára címet is elnyerte, 2011-től az MLSZ sajtó- és jogi osztályának vezetőjeként dolgozik tovább. S természetesen tanít tovább a KOS-ban.

Bővebben...

Közvélemény-kutatás 2010

95% elégedett a KOS-sal

KOSszincsikA társaság és az új barátok mellett témaérzékenységben, televíziós ismeretekben és önbizalomban adta a legtöbbet a hallgatóknak a KOS legutóbbi féléve a közvéleménykutatás szerint. A legtöbb javítanivalót a honlapon találtak a diákok (2010. december 12-ei adatfelvétel!)
KolozsiAntalmuhely2007DHVagottA KOS-dolgozók közül Kolozsi Ildikó segítőkészségét értékelték a legtöbbre.
Na és néhány aranyköpés...

KOS-közvéleménykutatás 2010 ősz.

Bővebben...

Bakonyi Péter (KOS-22.) főszerepben

BakonyiPeter22aElsőként egy KOS-hallgatónak adott interjúban újságolta el, nem sokkal később a Magyar Hírlap is megírta: intendás, a főadó programigazgatója lett a Duna Tv-nél iskolánk egykori hallgatója, az eddig a HírtTv-nél dolgozó Bakonyi Péter (KOS-22.), aki az utóbbi két évben szoros versenyben volt az Év  műhelytanára címért a KOS-ban.

Bővebben...

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés