Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Foci off-tube: a szokásos átlagos összeredmény...

...de nem feltétlenül azok voltak a legjobbak,
mint máskor...

NemethKornel31ujA szokásos képet mutatja az egész más műfajban, egész más értékelőtől – Németh Kornéltól (KOS-31.), a Sportklub kommentá-torától – kapott összeredmény:
FocistalabDeRossiTetko13% kíváló (5),
19% jeles (4/5),
8% jó (4),
8% majdnem jó (3/4)
27% közepes (3),
13% megfelelt (2/3),
13% elégséges (2).

A foci off-tube közvetítés (magyar–finn) vegyes eredményeihez is inkább egyesek monoton előadásmódja, felkészületlensége (finn nevek), bántó általánosításai és súlyos tévesztései vezettek.

OzeDavid48KoromMilan48ff

KovacsAdam48

A végzősök (KOS-48.) közül Kovács Ádám, Korom Milán és Őze Dávid közvetítése sikerült a legjobban.

A kezdők (KOS-49.) közül most Acsádi Gergő, Aranyossy Áron, Baranyai Balázs, Farkas Márton, Kárász Tibor, Máthé Dezső Gábor és Soós Tamás nyújtott kiemelkedőt.

AcsadiGergo49 AranyossyAron49ff BaranyaiBalazs49ffSzuk FarkasMarton49ffszuk KaraszTibor49ff MatheDezsoGabor49ff SoosTamas49ff

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés