Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Foci off-tube: a szokásos átlagos összeredmény...

...de nem feltétlenül azok voltak a legjobbak,
mint máskor...

NemethKornel31ujA szokásos képet mutatja az egész más műfajban, egész más értékelőtől – Németh Kornéltól (KOS-31.), a Sportklub kommentá-torától – kapott összeredmény:
FocistalabDeRossiTetko13% kíváló (5),
19% jeles (4/5),
8% jó (4),
8% majdnem jó (3/4)
27% közepes (3),
13% megfelelt (2/3),
13% elégséges (2).

A foci off-tube közvetítés (magyar–finn) vegyes eredményeihez is inkább egyesek monoton előadásmódja, felkészületlensége (finn nevek), bántó általánosításai és súlyos tévesztései vezettek.

OzeDavid48KoromMilan48ff

KovacsAdam48

A végzősök (KOS-48.) közül Kovács Ádám, Korom Milán és Őze Dávid közvetítése sikerült a legjobban.

A kezdők (KOS-49.) közül most Acsádi Gergő, Aranyossy Áron, Baranyai Balázs, Farkas Márton, Kárász Tibor, Máthé Dezső Gábor és Soós Tamás nyújtott kiemelkedőt.

AcsadiGergo49 AranyossyAron49ff BaranyaiBalazs49ffSzuk FarkasMarton49ffszuk KaraszTibor49ff MatheDezsoGabor49ff SoosTamas49ff

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés