Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Foci off-tube: a szokásos átlagos összeredmény...

...de nem feltétlenül azok voltak a legjobbak,
mint máskor...

NemethKornel31ujA szokásos képet mutatja az egész más műfajban, egész más értékelőtől – Németh Kornéltól (KOS-31.), a Sportklub kommentá-torától – kapott összeredmény:
FocistalabDeRossiTetko13% kíváló (5),
19% jeles (4/5),
8% jó (4),
8% majdnem jó (3/4)
27% közepes (3),
13% megfelelt (2/3),
13% elégséges (2).

A foci off-tube közvetítés (magyar–finn) vegyes eredményeihez is inkább egyesek monoton előadásmódja, felkészületlensége (finn nevek), bántó általánosításai és súlyos tévesztései vezettek.

OzeDavid48KoromMilan48ff

KovacsAdam48

A végzősök (KOS-48.) közül Kovács Ádám, Korom Milán és Őze Dávid közvetítése sikerült a legjobban.

A kezdők (KOS-49.) közül most Acsádi Gergő, Aranyossy Áron, Baranyai Balázs, Farkas Márton, Kárász Tibor, Máthé Dezső Gábor és Soós Tamás nyújtott kiemelkedőt.

AcsadiGergo49 AranyossyAron49ff BaranyaiBalazs49ffSzuk FarkasMarton49ffszuk KaraszTibor49ff MatheDezsoGabor49ff SoosTamas49ff

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés