Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A Gundelben forgatott a KOS

Kaszinó-kapitalizmus helyett?

Budapest egyik legelegánsabb helyén, a Gundel-házban forgatott a KOS: Kovács Brigitta (KOS-38.) és Buzek Bence (KOS-44.) az esemény hivatalos filmjlét forgatta. KOS-45-ösök egy csoportja pedig a KOS-tőzsdén nyerte el a lehetőséget (és a pontokat), hogy szubjektív riportot készítsen a CSR, azaz a fenntartható fejlődés 2012. évi magyarországi konferenciáján.

KovacsBrigitta38InterjuKameraCSR2012webKovács Brigitta a Coop élelmiszer-kereskedelmi üzletlánc vezérigazgatóját, Murányi Lászlót interjúvolja

CsekeJudit45Forgat2012CSR DerSzabolcs45MenyhartAgnes45ForgatCSR
Cseke Judit videózsurnalisztaként dolgozik,
Menyhárt Ágnes stand up-ját Dér Szabolcs
(valamennyien KOS-45.) rögzíti

Fotó: Buzek Bence (KOS-45.)

A hagyományos rendezvény műsorfüzetének beköszöntője ezt a címet viselte (alighanem tévesen): Kaszinó kapitalizmus helyett... (sic!)

kostozsdeHogyan változtathatja meg egyetlen írásjel a jelentést?
KOS-tőzsdefeladat ITT


KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés