Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A Gundelben forgatott a KOS

Kaszinó-kapitalizmus helyett?

Budapest egyik legelegánsabb helyén, a Gundel-házban forgatott a KOS: Kovács Brigitta (KOS-38.) és Buzek Bence (KOS-44.) az esemény hivatalos filmjlét forgatta. KOS-45-ösök egy csoportja pedig a KOS-tőzsdén nyerte el a lehetőséget (és a pontokat), hogy szubjektív riportot készítsen a CSR, azaz a fenntartható fejlődés 2012. évi magyarországi konferenciáján.

KovacsBrigitta38InterjuKameraCSR2012webKovács Brigitta a Coop élelmiszer-kereskedelmi üzletlánc vezérigazgatóját, Murányi Lászlót interjúvolja

CsekeJudit45Forgat2012CSR DerSzabolcs45MenyhartAgnes45ForgatCSR
Cseke Judit videózsurnalisztaként dolgozik,
Menyhárt Ágnes stand up-ját Dér Szabolcs
(valamennyien KOS-45.) rögzíti

Fotó: Buzek Bence (KOS-45.)

A hagyományos rendezvény műsorfüzetének beköszöntője ezt a címet viselte (alighanem tévesen): Kaszinó kapitalizmus helyett... (sic!)

kostozsdeHogyan változtathatja meg egyetlen írásjel a jelentést?
KOS-tőzsdefeladat ITT


KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés