Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A hírtől a kommentárig, az „ügyelettől” a hokiig

Spiller érkezik...

Ma már nem a nevével cukkolják, hanem mindenütt elismerik tudását, tehetségét. Spiller Istvánt (KOS-12.) kezdetben „csak” hokiőrülete vitte előre. Ma már az MTI sportosztályának egyik legmegbecsültebb munkatársa – a szűk londoni olimpiai stábba is bekerült –, a hírügynökségnél már az év újságírójának is választották. Emellett Szuper Levente hokikapus menedzsereként, jégkorong-edzőként és mindenekelőtt televíziós szakkommentátorként érkezik vissza órát adni egykori iskolájába.

SpillerIstvanOlimpia2012

Az időzítés sem véletlen: november 10., szombat, 10 óra – a hallgatók helyszíni hokiközvetítésének délelőttjén. Órája címe: A hírtől a kommentárig, az „ügyelettől” a hokiig

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés