Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A hírtől a kommentárig, az „ügyelettől” a hokiig

Spiller érkezik...

Ma már nem a nevével cukkolják, hanem mindenütt elismerik tudását, tehetségét. Spiller Istvánt (KOS-12.) kezdetben „csak” hokiőrülete vitte előre. Ma már az MTI sportosztályának egyik legmegbecsültebb munkatársa – a szűk londoni olimpiai stábba is bekerült –, a hírügynökségnél már az év újságírójának is választották. Emellett Szuper Levente hokikapus menedzsereként, jégkorong-edzőként és mindenekelőtt televíziós szakkommentátorként érkezik vissza órát adni egykori iskolájába.

SpillerIstvanOlimpia2012

Az időzítés sem véletlen: november 10., szombat, 10 óra – a hallgatók helyszíni hokiközvetítésének délelőttjén. Órája címe: A hírtől a kommentárig, az „ügyelettől” a hokiig

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés