Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A kereskedelmi csatornák hír- és sztárgyáráról

Bárdos András
nagyelőadásával indult 
a 46. félév a KOS-ban

BardossStudioban

„Aki mindent megtesz azért, hogy tévében dolgozzon, tévés lesz. De fanatizmus kell hozzá! S ne felejtsük, hogy ezt a munkát k**** jól megfizetik!” – jelentette ki egy korábbi előadásán a KOS-ban Bárdos András, a korábbi sportriporter (Magyar Rádió), televíziós műsorvezető (MTV Híradó, Napközi, Objektív, Nap-kelte), a miniszterelnök-jelölti viták vezetője, főszerkesztő, hírigazgató, műsorvezető (RTL Klub, TV2), a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektorhelyettese.

A KOS fotóarchívumából:

BardosAndrasS bardos4miniBardosMagyarNarancs2010januar       BardosAndrasMateKriszta

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés