Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A kereskedelmi csatornák hír- és sztárgyáráról

Bárdos András
nagyelőadásával indult 
a 46. félév a KOS-ban

BardossStudioban

„Aki mindent megtesz azért, hogy tévében dolgozzon, tévés lesz. De fanatizmus kell hozzá! S ne felejtsük, hogy ezt a munkát k**** jól megfizetik!” – jelentette ki egy korábbi előadásán a KOS-ban Bárdos András, a korábbi sportriporter (Magyar Rádió), televíziós műsorvezető (MTV Híradó, Napközi, Objektív, Nap-kelte), a miniszterelnök-jelölti viták vezetője, főszerkesztő, hírigazgató, műsorvezető (RTL Klub, TV2), a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektorhelyettese.

A KOS fotóarchívumából:

BardosAndrasS bardos4miniBardosMagyarNarancs2010januar       BardosAndrasMateKriszta

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés