Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A kereskedelmi csatornák hír- és sztárgyáráról

Bárdos András
nagyelőadásával indult 
a 46. félév a KOS-ban

BardossStudioban

„Aki mindent megtesz azért, hogy tévében dolgozzon, tévés lesz. De fanatizmus kell hozzá! S ne felejtsük, hogy ezt a munkát k**** jól megfizetik!” – jelentette ki egy korábbi előadásán a KOS-ban Bárdos András, a korábbi sportriporter (Magyar Rádió), televíziós műsorvezető (MTV Híradó, Napközi, Objektív, Nap-kelte), a miniszterelnök-jelölti viták vezetője, főszerkesztő, hírigazgató, műsorvezető (RTL Klub, TV2), a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektorhelyettese.

A KOS fotóarchívumából:

BardosAndrasS bardos4miniBardosMagyarNarancs2010januar       BardosAndrasMateKriszta

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés