Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A kereskedelmi csatornák hír- és sztárgyáráról

Bárdos András
nagyelőadásával indult 
a 46. félév a KOS-ban

BardossStudioban

„Aki mindent megtesz azért, hogy tévében dolgozzon, tévés lesz. De fanatizmus kell hozzá! S ne felejtsük, hogy ezt a munkát k**** jól megfizetik!” – jelentette ki egy korábbi előadásán a KOS-ban Bárdos András, a korábbi sportriporter (Magyar Rádió), televíziós műsorvezető (MTV Híradó, Napközi, Objektív, Nap-kelte), a miniszterelnök-jelölti viták vezetője, főszerkesztő, hírigazgató, műsorvezető (RTL Klub, TV2), a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektorhelyettese.

A KOS fotóarchívumából:

BardosAndrasS bardos4miniBardosMagyarNarancs2010januar       BardosAndrasMateKriszta

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés