Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A KOS-ban keres munkatársakat az RTL Klub

Ördög Nóra
(új KOS-tanárnő!)
is végigjárta
a szamárlétrát...

KalmarTibor2011RTLlogo2010Kalmár Tibor, iskolánk volt hallgatója (KOS-17.) és tanára, az RTL Klub online-főszerkesztője és lapigazgatója gyakornokokat keres a KOS-ban. Részletek a csak jelenlegi és egykori hallgatóknak (jelszóval) elérhető Állás, munka... rovatban, ITT.

Ugyanazon a héten, amikor a felhívás született, mutatkozott be a KOS-ban tanárként Ördög Nóra. Az RTL Klub sztár-műsorvezetője is hasonlóan kezdte néhány évvel ezelőtt: a vendégvárótól az ügyelőig számos szerepkört betöltött, míg – végigjárva a médiás szamárlétrát – képernyős lett.

OrdogNora2012.KOS4344jpg

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés