Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A KOS-ban keres munkatársakat az RTL Klub

Ördög Nóra
(új KOS-tanárnő!)
is végigjárta
a szamárlétrát...

KalmarTibor2011RTLlogo2010Kalmár Tibor, iskolánk volt hallgatója (KOS-17.) és tanára, az RTL Klub online-főszerkesztője és lapigazgatója gyakornokokat keres a KOS-ban. Részletek a csak jelenlegi és egykori hallgatóknak (jelszóval) elérhető Állás, munka... rovatban, ITT.

Ugyanazon a héten, amikor a felhívás született, mutatkozott be a KOS-ban tanárként Ördög Nóra. Az RTL Klub sztár-műsorvezetője is hasonlóan kezdte néhány évvel ezelőtt: a vendégvárótól az ügyelőig számos szerepkört betöltött, míg – végigjárva a médiás szamárlétrát – képernyős lett.

OrdogNora2012.KOS4344jpg

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés