Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A legeslegelső KOS-osok és más sztárok...

Super Bowl- és Gesztesi-show, Faragó és Borbély elővezetésében

A 26 évvel ezelőtt végzett legelső évfolyam kiválóságai – Faragó Richard (KOS-1.) tv-riporter és Borbély Zoltán (KOS-1.), sport- és jogi műsorok állandó szakértője – hozták el tudásukat, élményeiket és vendégüket  egykori iskolájuk 53. és 54. évfolyamának 2017 februárjában.

FaragoRichard01NFL-polo.jpg

Faragó Richard az NFL-függőségről, a világ legnézettebb tévés eseményévé nőtt Super Bowl-ról mesélt, 
Borbély Zoltán pedig napjaink legtöbbször megszólaltatott celeb-egyéniségét, Gesztesi Károly színészt hozta emberközelbe a KOS-osoknak.

GesztesiKaroly.BZ.2017februarBorbely-muhelyBemutatoOraDHvagott

A lényeg mindkét foglalkozáson ugyanaz volt: végig a diákok kérdeztek.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés