Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A legmodernebb rádiós technika...

 ...a KOS-ban, és egy héttel később a BL-döntőn

Cseszregi Balázs (KOS-21.), az MTVA győri szerkesztő-riportere április utolsó hétvégéjén a KOS-ban is bemutatta óráján a legújabb rádiós technikai felszerelést.

CseszregiBalazs21TanitKOS-ban2014tavaszBerendezesekMájus első hétvégéjén pedig már a Papp László Budapest Sportarénában, a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjén, a Finel Four-on jutottak főszerephez ugyanezek a berendezések.

RadiosKozvetitoSzetKezilabdaBL2014Cseszregi

VizsgaPirosFekete

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés