Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A legmodernebb rádiós technika...

 ...a KOS-ban, és egy héttel később a BL-döntőn

Cseszregi Balázs (KOS-21.), az MTVA győri szerkesztő-riportere április utolsó hétvégéjén a KOS-ban is bemutatta óráján a legújabb rádiós technikai felszerelést.

CseszregiBalazs21TanitKOS-ban2014tavaszBerendezesekMájus első hétvégéjén pedig már a Papp László Budapest Sportarénában, a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjén, a Finel Four-on jutottak főszerephez ugyanezek a berendezések.

RadiosKozvetitoSzetKezilabdaBL2014Cseszregi

VizsgaPirosFekete

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés