Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A legolvasottabb műsorújság címlapján

Gönczi Gábor (KOS-12.) pózol

Nem először jelenik meg az rtv részletes, a legolvasottabb műsorújság címlapján egykori hallgatónk, nagyelőadónk, műhelytanárunk.
GoncziGaborCimlapRtv2011janweb 

Korábbi címlapjai és KOS-sztorija, véleménye a suliról...

 

KOS-kritikák, egykori hallgatók – többek között Gönczi Gábor – a KOS-ról ITT!

További KOS-hallgatók további címlapjai ITT!

Gönczi Gábor a címlapon

GoncziGaborRTVmusormagazinCimlap2004 gonczigaborteleszuper GoncziGaborFulesCimlap2006 GoncziGaborMeglepetes2007Cimlap GonciGabortvrhet2006novw Gonczicrtvcimlap GoncziGaborBlikkRejtveny2010Cimlap0001 GoncziGaborCimlapRtv2011janweb

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés