Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A legolvasottabb műsorújság címlapján

Gönczi Gábor (KOS-12.) pózol

Nem először jelenik meg az rtv részletes, a legolvasottabb műsorújság címlapján egykori hallgatónk, nagyelőadónk, műhelytanárunk.
GoncziGaborCimlapRtv2011janweb 

Korábbi címlapjai és KOS-sztorija, véleménye a suliról...

 

KOS-kritikák, egykori hallgatók – többek között Gönczi Gábor – a KOS-ról ITT!

További KOS-hallgatók további címlapjai ITT!

Gönczi Gábor a címlapon

GoncziGaborRTVmusormagazinCimlap2004 gonczigaborteleszuper GoncziGaborFulesCimlap2006 GoncziGaborMeglepetes2007Cimlap GonciGabortvrhet2006novw Gonczicrtvcimlap GoncziGaborBlikkRejtveny2010Cimlap0001 GoncziGaborCimlapRtv2011janweb

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés