Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A legprímább kommentátorok: Csendesné (KOS-48.), Kántor, Kocsis és Simigh (mind KOS-49.)

Banánhéj a közvetítő-állásban
– új arcok a legjobbak között!

Kocsis-Meriadt_Brigitta45CsibeszKocsis-Meriadt Brigitta (KOS-45.), az MTVA szerkesztő-műsorvezetője értékelte a Príma Primissima díjátadó off-tube közvetítését.
Ezúttal is a középmezőny a legnépesebb: a kommentátorok pontosan fele „B” minősítést kapott, 21 százaléka „C”-t, 29 százalék pedig „A”-t.

Ez utóbbiak közül is kiemelkedett Csendesné Dolinay Margit (KOS-48.), továbbá Kántor Fanni, Kocsis Andrea és Simigh Ágnes (mind KOS-49.).
CsendesneDolinayMargit48Portre KantorFanni49ff KocsisAndrea49ff SimighAgnes49ff.jpg 
prima

De még sokkal jobb lehetett volna az összteljesítmény, ha nem követ el fatális hibát az egyik végzős páros. Így írt az értékelő a „banánhéjról”, amin elcsúszott az amúgy legjobb kettős:


A stílust tökéletesen eltaláltátok: volt beszélgetés, volt személyes sztori, volt vélemény és esélylatolgatás, ugyanakkor elhangzottak a „kötelező” információk is. Talán a sportközvetítések rutinja segített, nem tudom, de természetes, profi volt.

Ugyanakkor valami félreértés történhetett a feladatkiosztás során: mi, nézők, a kisfilmek és a köszönőbeszédek alatt sem hallottunk semmit. Ádám érezte is, hogy esetleg beszélni kellene, de Judit olyan magabiztosan leintette, hogy utána meg sem mert mukkanni, csak odabújt Judit mellé a füleshez hallgat.


KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés