Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A műhelyválasztás menetrendje

Több lépcsőben

kosokKarikaturaA szeptemberi órarendben szereplő 23-as listát 20 műhelyre csökkentettük (figyelembe véve az akutális évfolyamok érdeklődési körét, összetételét, létszámát).

SzavazzNulladik kör. Ezekre szavazhattak az interneten szeptember 29., vasárnap éjfélig (honlapunk jobb oldali hasábján) jelenlegi hallgatóink (KOS-46. és -47.), valamint azok a korábbi kososok, akik most visszatérnének egy-egy műhely erejéig volt iskolájukba 2013 őszén.

1. kör. Az internetes voksolás eredménye alapján tovább csökkentett listából választottak most szombaton a mostani KOS-osok. Így alakult ki a már majdnem végleges lista, 12 műhellyel. Erre jelentkezhetnek majd, most már névvel, mailben az exhallgatók.

2. kör: itt már nem változik a műhelylista, de most kell – végleges jelentkezéssel, vagy plusz műhely(ek) esetén a +20 ezer forint befizetésével) – visszavonhatatlanul dönteni a műhelyválasztásról, az október 12-ei, harmadik őszi oktatási hétvégén.

A MŰHELYFOGLALKOZÁSOK OKTÓBER 14-ÉTŐL ZAJLANAK: minden műhely mindig azonos időben, azonos helyen, ugyanazokkal a résztvevőkkel, ugyanazzal a tanárral.

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
Keresés