Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A Murányi-műhely vendége: Vujity Tvrtko

„Figyeltétek, hány celeb vezette riporteriskola szűnt már meg?!"

– tette fel a félig költői (félig nagyon is riporteri...) kérdést Vujity Tvrtko a 22 éve működő KOS-ban, amikor a Murányi-műhely vendége volt 2011 novemberében.

MuranyiTvrtko2011Muosz

Aztán egy kisebbfajta „kész átverés″ show-t rendeztek a diákoknak Murányi András tanár úrral, az „éld túl a váratlan helyzeteket″ fejezetcímmel.. A legenyhébb: Tvrtko átmegy az RTL Klubhoz, kérdezd erről...

TrutyiKOS2011MuranyiMuhely

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés