Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A protokoll nagyasszonya

Kinek, mikor, melyik zónájába léphetsz be?

GorogIbolyaZonak.jpg

Mi az illem mobilhasználat közben? És sajtótájékoztatón? Mi a teendő, ha rádjön az ásíthatnék? Hogy' kell szépen ülni? Na és az ülésrend, stúdióban? Viselkedés sajtótájékoztatón? Kit tegezhetek? Ki kinek nyújt kezet?

GorogIbolyaHonlapjarol2015

Ugye, nem vagyunk mindennel hajszálpontosan tisztában?!
Ezért jön minden évben előadni Görög Ibolya, a legismertebb magyar protokollszakértő a KOS-ba. Színesen, sokszor megnevettetve a társaságot, praktikus tanácsokat adva minden leendő médiaszereplő számára.

Legközelebb most szombaton. PONTOSAN ÉRKEZZ!

A nyelvtanilag hibás beszéd olyan, mint a szájszag.

Görög Ibolya
protokoll-szakértő

GIkonyv2mini  GIkonyv1mini  GorogIbolyaTanacsoskonyv

    GorogIbolyaViselkedesKonyv         GorogIbolyaWellnessKonyv

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés