Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A tanévnyitás hírei (IV.)

IndulazUjTanev.jpg

Hol leszünk?
Meddig leszünk?
Miben legyünk?
Mit vigyünk?
(Ezeket a kérdéseket teszik fel a legtöbben.)

MuranyiAndrasNagyeloadasKOSMikszathAz első nagyelőadások – szombaton és vasárnap is – a Sajtóházban (Budapest VI., Vörösmarty u. 47/a), a már jól ismert „KOS-birodalomtól” néhány lépésre, a földszinten,
a Mikszáth-teremben!

Ora0958orarendLetdojellel
Szombaton 10 órától rövid tanévnyitó, beiratkozás, formaságok.
11 órától a nyitó nagyelőadás, majd további órák, anyaggyűjtés külső helyszíneken, televíziós gyakorlatok. PÉNTEKEN PONTOS HÉTVÉGI ÓRARENDET KÜLDÜNK E-MAILBEN! (Ha netán nem kapja meg 19-én16 óráig, telefonáljon vagy kükdjön e-mailt és máris pótoljuk.)

ItalakMogottJuhasz2011Muosz
:-)
Dress-code nincs, nem kell „kiöltözni”, nincs semmi megkötés. De azért ne feledje, hogy már az első napokon kamera elé kerül, s produkciója (és külseje!) örökre rögzül...

KOS-osokLepcson2014jan_2 SzovegraprobalasKOS
Csak tollát és tehetségét hozza magával! (Illetve a tandíj első részletét, érettségi bizonyítványa másolatát és egy igazolványképet – ha ezt addig nem tette meg.)
jHa a laptopja is magával lesz, nem hátrány (nem-sportosoknak főleg szombaton, sportosoknak inkább vasárnap), de nem alapfeltétele a sikeres KOS-os munkának! 

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés