Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A tanévnyitás hírei (IV.)

IndulazUjTanev.jpg

Hol leszünk?
Meddig leszünk?
Miben legyünk?
Mit vigyünk?
(Ezeket a kérdéseket teszik fel a legtöbben.)

MuranyiAndrasNagyeloadasKOSMikszathAz első nagyelőadások – szombaton és vasárnap is – a Sajtóházban (Budapest VI., Vörösmarty u. 47/a), a már jól ismert „KOS-birodalomtól” néhány lépésre, a földszinten,
a Mikszáth-teremben!

Ora0958orarendLetdojellel
Szombaton 10 órától rövid tanévnyitó, beiratkozás, formaságok.
11 órától a nyitó nagyelőadás, majd további órák, anyaggyűjtés külső helyszíneken, televíziós gyakorlatok. PÉNTEKEN PONTOS HÉTVÉGI ÓRARENDET KÜLDÜNK E-MAILBEN! (Ha netán nem kapja meg 19-én16 óráig, telefonáljon vagy kükdjön e-mailt és máris pótoljuk.)

ItalakMogottJuhasz2011Muosz
:-)
Dress-code nincs, nem kell „kiöltözni”, nincs semmi megkötés. De azért ne feledje, hogy már az első napokon kamera elé kerül, s produkciója (és külseje!) örökre rögzül...

KOS-osokLepcson2014jan_2 SzovegraprobalasKOS
Csak tollát és tehetségét hozza magával! (Illetve a tandíj első részletét, érettségi bizonyítványa másolatát és egy igazolványképet – ha ezt addig nem tette meg.)
jHa a laptopja is magával lesz, nem hátrány (nem-sportosoknak főleg szombaton, sportosoknak inkább vasárnap), de nem alapfeltétele a sikeres KOS-os munkának! 

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés