Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Akár eldőlhet a KOS-tőzsde

Most 5 vagy 550 pontot is szerezhetsz

kostozsdeAkár eldőlhet a KOS-tőzsde, vagy épp ellenkezőleg: most, az ösztöndíjjal is járó verseny kb. egyharmadánál járva behozhatod eddigi lemaradásodat, akár megelőzheted a most vezetőket.
Az aktuális feladatok között szerepel 5 pontos is (viszont rendkívül szórakoztató), de akár 500 pontot is szerezhetsz (otthoni munka, viszont SOS!), sőt van 50+500 pontos is (ehhez 15-én egy konferencián és gálán is részt kell venned, a KOS vendégeként, a világhírű Gundel-étteremben).

Tessék tobzódni az érdekes kihívások között (ITT!), előljáróban csak annyit:

elegáns helyszínen,
extrém témában
Gundel

vagy extrém sportolóval
is kell dolgoznod!
TakatsPal

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés