Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Akár eldőlhet a KOS-tőzsde

Most 5 vagy 550 pontot is szerezhetsz

kostozsdeAkár eldőlhet a KOS-tőzsde, vagy épp ellenkezőleg: most, az ösztöndíjjal is járó verseny kb. egyharmadánál járva behozhatod eddigi lemaradásodat, akár megelőzheted a most vezetőket.
Az aktuális feladatok között szerepel 5 pontos is (viszont rendkívül szórakoztató), de akár 500 pontot is szerezhetsz (otthoni munka, viszont SOS!), sőt van 50+500 pontos is (ehhez 15-én egy konferencián és gálán is részt kell venned, a KOS vendégeként, a világhírű Gundel-étteremben).

Tessék tobzódni az érdekes kihívások között (ITT!), előljáróban csak annyit:

elegáns helyszínen,
extrém témában
Gundel

vagy extrém sportolóval
is kell dolgoznod!
TakatsPal

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés