Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Akár eldőlhet a KOS-tőzsde

Most 5 vagy 550 pontot is szerezhetsz

kostozsdeAkár eldőlhet a KOS-tőzsde, vagy épp ellenkezőleg: most, az ösztöndíjjal is járó verseny kb. egyharmadánál járva behozhatod eddigi lemaradásodat, akár megelőzheted a most vezetőket.
Az aktuális feladatok között szerepel 5 pontos is (viszont rendkívül szórakoztató), de akár 500 pontot is szerezhetsz (otthoni munka, viszont SOS!), sőt van 50+500 pontos is (ehhez 15-én egy konferencián és gálán is részt kell venned, a KOS vendégeként, a világhírű Gundel-étteremben).

Tessék tobzódni az érdekes kihívások között (ITT!), előljáróban csak annyit:

elegáns helyszínen,
extrém témában
Gundel

vagy extrém sportolóval
is kell dolgoznod!
TakatsPal

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés