Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Akár eldőlhet a KOS-tőzsde

Most 5 vagy 550 pontot is szerezhetsz

kostozsdeAkár eldőlhet a KOS-tőzsde, vagy épp ellenkezőleg: most, az ösztöndíjjal is járó verseny kb. egyharmadánál járva behozhatod eddigi lemaradásodat, akár megelőzheted a most vezetőket.
Az aktuális feladatok között szerepel 5 pontos is (viszont rendkívül szórakoztató), de akár 500 pontot is szerezhetsz (otthoni munka, viszont SOS!), sőt van 50+500 pontos is (ehhez 15-én egy konferencián és gálán is részt kell venned, a KOS vendégeként, a világhírű Gundel-étteremben).

Tessék tobzódni az érdekes kihívások között (ITT!), előljáróban csak annyit:

elegáns helyszínen,
extrém témában
Gundel

vagy extrém sportolóval
is kell dolgoznod!
TakatsPal

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés