Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vastaps a frissen végzett évfolyam legjobbjainak

Ösztöndíjasok
a diáktársak előtt
és a falon

KOS-46Osztondijasok.KoppanyiGergely.KG.TothNoraAnna46.RadvanyiBenedek46KilyenTamas46KivetitonWebEgy tehetségesen író-fotózó-tévéző ifjú hölgy nyerte a Zsigmond Márta Médiadíjat a hallgatói kategóriában (átadó ünnepség 2014. május 11-én, részletek ITT!), a 270 000 forintos utólagos ösztöndíjon pedig három fiatalember osztozott a KOS-46-ban.
Őket ünnepelte a „fölöttük járó” két évfolyam (KOS-47. és -48.) szombaton.

KOS-46Osztondijasok.KoppanyiGergely.TothNoraAnna46.RadvanyiBenedek46FelfeleNeznekKoppányi Gergely (KOS-46.), Tóth Nóra Anna (KOS-46.) és Radványi Benedek (KOS-46.) – balról jobbra – figyeli a kivetítőn Kilyén Tamást (KOS-46.), aki videóüzenetben köszöntötte a KOS-osokat, Afrikából, ahol az RTL Klubnak forgat a Bamako Ralin.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés