Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vastaps a frissen végzett évfolyam legjobbjainak

Ösztöndíjasok
a diáktársak előtt
és a falon

KOS-46Osztondijasok.KoppanyiGergely.KG.TothNoraAnna46.RadvanyiBenedek46KilyenTamas46KivetitonWebEgy tehetségesen író-fotózó-tévéző ifjú hölgy nyerte a Zsigmond Márta Médiadíjat a hallgatói kategóriában (átadó ünnepség 2014. május 11-én, részletek ITT!), a 270 000 forintos utólagos ösztöndíjon pedig három fiatalember osztozott a KOS-46-ban.
Őket ünnepelte a „fölöttük járó” két évfolyam (KOS-47. és -48.) szombaton.

KOS-46Osztondijasok.KoppanyiGergely.TothNoraAnna46.RadvanyiBenedek46FelfeleNeznekKoppányi Gergely (KOS-46.), Tóth Nóra Anna (KOS-46.) és Radványi Benedek (KOS-46.) – balról jobbra – figyeli a kivetítőn Kilyén Tamást (KOS-46.), aki videóüzenetben köszöntötte a KOS-osokat, Afrikából, ahol az RTL Klubnak forgat a Bamako Ralin.

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés