Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vastaps a frissen végzett évfolyam legjobbjainak

Ösztöndíjasok
a diáktársak előtt
és a falon

KOS-46Osztondijasok.KoppanyiGergely.KG.TothNoraAnna46.RadvanyiBenedek46KilyenTamas46KivetitonWebEgy tehetségesen író-fotózó-tévéző ifjú hölgy nyerte a Zsigmond Márta Médiadíjat a hallgatói kategóriában (átadó ünnepség 2014. május 11-én, részletek ITT!), a 270 000 forintos utólagos ösztöndíjon pedig három fiatalember osztozott a KOS-46-ban.
Őket ünnepelte a „fölöttük járó” két évfolyam (KOS-47. és -48.) szombaton.

KOS-46Osztondijasok.KoppanyiGergely.TothNoraAnna46.RadvanyiBenedek46FelfeleNeznekKoppányi Gergely (KOS-46.), Tóth Nóra Anna (KOS-46.) és Radványi Benedek (KOS-46.) – balról jobbra – figyeli a kivetítőn Kilyén Tamást (KOS-46.), aki videóüzenetben köszöntötte a KOS-osokat, Afrikából, ahol az RTL Klubnak forgat a Bamako Ralin.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés