Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Akik már biztos jönnek az INGYENES Eb-táborba #6

A "nagy öregek"
meccslapjainak áttekintése
KOMLÓSI GÁBOR-ral!

Komlósi Gábor a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke és a Komlósi Oktatási Stúdiónak, Magyarország első magán médiaiskolájának alapítója és igazgatója. Korábban volt a Nemzeti Sport újságírója, a Népszava szerkesztője, a Magyar Televízió szerkesztő-riportere, a TeleSport főszerkesztő-helyettese, a Klubrádió vezérigazgatója, minisztériumi sajtófőnök és a FixTv szerkesztő-műsorvezetője. Tanította Hajdú B. Istvánt (KOS-1.), Méhes Gábort (KOS-8.), Faragó Richardot (KOS-1.), Haraszti Ádámot (KOS-27.), Szántó Dávidot (KOS-18.), Berkesi Juditot (KOS-42.), Petrovics-Mérei Andreát (KOS-11.), Somogyi Diát (KOS-9.), Horti Gábort (KOS-11.) és a mai magyar sportriporterek zömét.

komlosi

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés