Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Amit a Kovácsi-díjról tudni érdemes III.

Eddigi díjazottak

kovacsidajasok_2000-2014

Az elmúlt 15 évben igazán impozáns lista jött össze a díjazottak névsorából. 2001-benHajdú B. István (KOS-1.), 2002-ben Borbély Zoltán (KOS-1.), majd Méhes Gábor (KOS-8.)Faragó Richard (KOS-1.)Várhegyi Ferenc (KOS-1.) és Szujó Zoltán (KOS-19.)vehette át az elimerést. Az első nem sporttal foglalkozó díjazott Novodomszky Éva (KOS-15.) volt, 2007-ben. 2008-ban Gundel Takács Gábornak, 2009-ben Veiszer Alindának, 2010-ben Suba Katának (KOS-1.), a TeleSport felelős szerkesztőjének szólt a taps. 2011-ben Vadon János (KOS-13.), 2012-ben Murányi András, míg 2013-ban az On The Spot nyerte a díjjal járó üvegtáblácskát és pénzjutalmat. Tavaly Egri Viktort választotta a kuratórium, aki az idei díjátadón műsorvezetőként lesz jelen.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés