Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Amit a Kovácsi-díjról tudni érdemes III.

Eddigi díjazottak

kovacsidajasok_2000-2014

Az elmúlt 15 évben igazán impozáns lista jött össze a díjazottak névsorából. 2001-benHajdú B. István (KOS-1.), 2002-ben Borbély Zoltán (KOS-1.), majd Méhes Gábor (KOS-8.)Faragó Richard (KOS-1.)Várhegyi Ferenc (KOS-1.) és Szujó Zoltán (KOS-19.)vehette át az elimerést. Az első nem sporttal foglalkozó díjazott Novodomszky Éva (KOS-15.) volt, 2007-ben. 2008-ban Gundel Takács Gábornak, 2009-ben Veiszer Alindának, 2010-ben Suba Katának (KOS-1.), a TeleSport felelős szerkesztőjének szólt a taps. 2011-ben Vadon János (KOS-13.), 2012-ben Murányi András, míg 2013-ban az On The Spot nyerte a díjjal járó üvegtáblácskát és pénzjutalmat. Tavaly Egri Viktort választotta a kuratórium, aki az idei díjátadón műsorvezetőként lesz jelen.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés