Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Amit a Kovácsi-díjról tudni érdemes V.

M4LogoMTVAsportcsatorna2015FixHDTv2014.jpgA Kovácsi László Médiadíjnak a profi mellett létezik egy hallgatói kategóriája is, fillérre azonos pénzjutalommal. A „kisKovácsi-díjat″ a végzős évfolyam azon kiemelkedő hallgatója kapja, aki stílusával, tevékenységével leginkább képviseli a névadó szellemi örökségét. 2015-ben a címet Mandják Géza (KOS-49.) érdemelte ki, aki azóta az M4 gyakornokaként és a Fix Tv-n futó Sportpercek műsorvezetőjeként dolgozik. 

Manjak_KG_Kovacsi_web

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés