Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Amit a Kovácsi-díjról tudni érdemes V.

M4LogoMTVAsportcsatorna2015FixHDTv2014.jpgA Kovácsi László Médiadíjnak a profi mellett létezik egy hallgatói kategóriája is, fillérre azonos pénzjutalommal. A „kisKovácsi-díjat″ a végzős évfolyam azon kiemelkedő hallgatója kapja, aki stílusával, tevékenységével leginkább képviseli a névadó szellemi örökségét. 2015-ben a címet Mandják Géza (KOS-49.) érdemelte ki, aki azóta az M4 gyakornokaként és a Fix Tv-n futó Sportpercek műsorvezetőjeként dolgozik. 

Manjak_KG_Kovacsi_web

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés