Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Még 2014-ben írtuk...

Kiderült: sms-hírt írni is külön művészet...

VagoIstvan2014novKOSMikszathWebA tévés kvízkirály, Vágó István a KOS-ban tartott sajtótájékoztatójáról (2014 novembere) kellett sms-hírt írni a hallgatóknak, még a tanóra alatt...

Akadtak, akik elkapkodták (21 perc után még nem tudhattuk, hova fut ki...), mások elkéstek vele (elaludtak?).
Sokan alaposan túlírták, s ebből kifolyólag már egy másik (szintén jegylevonással járó) hibába is belestek: a műfajtévesztés bűnébe.
Volt, aki túl poénosra, más túl szárazra vette.

A KOS 48. és 49. évfolyamának közös átlaga 3,88 (volt már rosszabb...),
de csak 11% jutott el a jelesig,
63% lett jó rendű,
20% közepes,
6% pedig csak megfelelt.

Külön örömöt jelentett viszont, hogy míg sokan hozták megszokott magas színvonalukat, több új diák is bejelentkezett a „jelesek klubjába”.

A legjobbak:
DuzsMihalyGergely49ff  GulyasLili49  KoromMilan48ffSzuk  OszvaldRichardGergely49ff  PocsaiMarta49ff  SzaboLilla49
Duzs Mihály Gergely (KOS-49.), Gulyás Lili (KOS-49.), Korom Milán (KOS-48.), Oszvald Richárd Róbert (KOS-49.), Pocsai Márta (KOS-49.), Szabó Lilla (KOS-49.).

IdezojelLentFentVágó István szombaton másfélórás sajtótájékoztatót tartott a Komlósi Oktatási Stúdióban. A riporteriskola diákjai elsősorban szkepticizmusáról kérdezték.

Szombat, Budapest, Sajtóház. Vágó István kvízkirály sajtótájékoztatót tart. Stílus, tudás, intelligencia, nagypapás bölcsesség, Vágós orgánum. Vágod?

Egy laza cigarettával zárult Vágó István sajtótájékoztatója szombaton a KOS-ban. Politika, hit, szkepticizmus és rengeteg bosszantó kérdés. Mind megkaptuk és ő is megkapta.

Szombaton, a KOS sajtótájékoztatóján Vágó István volt a vendég. A szkeptikus kvízmester hosszú válaszokat adott a hallgatók kérdéseire.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés