Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Az első 2017/18-as vizsgaeredmények

Remekeltek a végzősök,
Bodó Zsombor: dupla 5-ös!

FociBLnagy

A labdarúgó BL egyik mérkőzése köré építettek több mint kétórás (!) műsort élőben (!) a vizsgázó sportosok a KOS-ban.

„A hajótok ugyan helyenként kisebb-nagyobb viharba keveredett, de nem süllyedt el, sőt partot is ért” – kezdi általános értékelését ennek a feladatnak a vizsgaelnöke, Németh Kornél (KOS-31.), a Karc FM szerkesztő-műsorvezetője, az RTL Klub és a Sportklub korábbi kommentátora, az Eszterházy Károly Főiskola tanára, iskolánk egykori ösztöndíjas tanulója.

BodoZsombor54ffA legjobbnak a vizsgamenő Bodó Zsombor (KOS-54.) bizonyult: kommentátori és szakértői munkájára is jelest kapott, egyedüliként a teljes mezőnyből. (Az előző félévben is sokkal jobban helytállt a vizsgán, mint a korábbi feladatokban.)

Valamennyi végzős hallgató kíválóan szerepelt, igaz, a vártnál kevesebben választották ezt a megmérettetést. Átlaguk: 4,6.

A kezdők (KOS-55.) és a végzős (KOS-54.) hallgatók együttes eredménye is majdnem eléri a 4-es átlagot, ami azért ritkaságszámba megy.

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
Keresés