Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Az iskolaigazgatót támadták

Akasztják a hóhért!

Az adás promója (ajánló),
a megszólaló KOS-osokkal
ITT látható

SportpalyaMusorvezetok2014ForditottAdas38.jpg

FixHDTv2014.jpg

Nézzék, a KOS-os riporterek milyen hevesek?!
S ha majd meghallják őket!

A teljes adás ITT és ITT látható.

SportpalyaMusorvezetokKG2014ForditottAdas38web

SportpalyaPlakatSzovegNelkulKicsi.jpgA Sportpálya első 38 adásában mindig Komlósi Gábor és egy-egy KOS-diák kérdezte a meghívott sportriporter-legendákat. De most, itt a fordított adás: az KOS-igazgatójának szegez kérdéseket Mandják Géza (KOS-49.), Seres Judit (KOS-48.), Boros András (KOS-47.), Kárász Tibor (KOS-49.) és a képről hiányzó Kovácsfi Barna (KOS-47.).


KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés