Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Az iskolaigazgatót támadták

Akasztják a hóhért!

Az adás promója (ajánló),
a megszólaló KOS-osokkal
ITT látható

SportpalyaMusorvezetok2014ForditottAdas38.jpg

FixHDTv2014.jpg

Nézzék, a KOS-os riporterek milyen hevesek?!
S ha majd meghallják őket!

A teljes adás ITT és ITT látható.

SportpalyaMusorvezetokKG2014ForditottAdas38web

SportpalyaPlakatSzovegNelkulKicsi.jpgA Sportpálya első 38 adásában mindig Komlósi Gábor és egy-egy KOS-diák kérdezte a meghívott sportriporter-legendákat. De most, itt a fordított adás: az KOS-igazgatójának szegez kérdéseket Mandják Géza (KOS-49.), Seres Judit (KOS-48.), Boros András (KOS-47.), Kárász Tibor (KOS-49.) és a képről hiányzó Kovácsfi Barna (KOS-47.).


KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés