Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Fiatal tanárok
a képzeletbeli katedrán

Két fiatal, a média élvonalában dolgozó tanár − mindkettő egykori KOS-hallgató – csatlakozik az 53. és az 54. évfolyam oktatói karához a hétvégén.

KilyenTamas46KettosPortre SzilagyiLaszlo33Portre2017Vagott

Kilyén Tamás (KOS-46.) nem sokkal az iskola befejezése után került az RTL Klubhoz, azóta is a Fókusz szerkesztő-riportere.

Szilágyi László (KOS-33.) a FourFourTwo focimagazinnál kezdte, tévézett a Sportklubnál, napilapos újságíróként dolgozott a Stop.hu az Esti Hírlap, a Magyar Nemzet, az Origo.hu, jelenleg pedig a Magyar Idők szerkesztőségében.

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés