Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Fiatal tanárok
a képzeletbeli katedrán

Két fiatal, a média élvonalában dolgozó tanár − mindkettő egykori KOS-hallgató – csatlakozik az 53. és az 54. évfolyam oktatói karához a hétvégén.

KilyenTamas46KettosPortre SzilagyiLaszlo33Portre2017Vagott

Kilyén Tamás (KOS-46.) nem sokkal az iskola befejezése után került az RTL Klubhoz, azóta is a Fókusz szerkesztő-riportere.

Szilágyi László (KOS-33.) a FourFourTwo focimagazinnál kezdte, tévézett a Sportklubnál, napilapos újságíróként dolgozott a Stop.hu az Esti Hírlap, a Magyar Nemzet, az Origo.hu, jelenleg pedig a Magyar Idők szerkesztőségében.

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés