Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Fiatal tanárok
a képzeletbeli katedrán

Két fiatal, a média élvonalában dolgozó tanár − mindkettő egykori KOS-hallgató – csatlakozik az 53. és az 54. évfolyam oktatói karához a hétvégén.

KilyenTamas46KettosPortre SzilagyiLaszlo33Portre2017Vagott

Kilyén Tamás (KOS-46.) nem sokkal az iskola befejezése után került az RTL Klubhoz, azóta is a Fókusz szerkesztő-riportere.

Szilágyi László (KOS-33.) a FourFourTwo focimagazinnál kezdte, tévézett a Sportklubnál, napilapos újságíróként dolgozott a Stop.hu az Esti Hírlap, a Magyar Nemzet, az Origo.hu, jelenleg pedig a Magyar Idők szerkesztőségében.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés