Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Bakonyi Péter (KOS-22.) főszerepben

BakonyiPeter22aElsőként egy KOS-hallgatónak adott interjúban újságolta el, nem sokkal később a Magyar Hírlap is megírta: intendás, a főadó programigazgatója lett a Duna Tv-nél iskolánk egykori hallgatója, az eddig a HírtTv-nél dolgozó Bakonyi Péter (KOS-22.), aki az utóbbi két évben szoros versenyben volt az Év  műhelytanára címért a KOS-ban.

BakonyiPeter

BakonyiPeter2006A10

Még abban az évben, amikor végzett a KOS-ban (2002), elhelyezkedett a médiában.A sydneyi Magyar Rádió tudósítója, majd a hazai Magyar Televízió állandó műsorainak (Labirintus, Navigátor) vezető munkatársa lett. Ezt követően a HírTv-hez került (2005), ahol több adás (Reggeli Járat, Esti Gyors, Rájátszás, Civil Kaszinó) felelős szerkesztőjeként dolgozott. A Duna Tv-nél (2010 decemberétől) már valamennyi műsorért felel.

KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
Keresés