Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Bakonyi Péter (KOS-22.) főszerepben

BakonyiPeter22aElsőként egy KOS-hallgatónak adott interjúban újságolta el, nem sokkal később a Magyar Hírlap is megírta: intendás, a főadó programigazgatója lett a Duna Tv-nél iskolánk egykori hallgatója, az eddig a HírtTv-nél dolgozó Bakonyi Péter (KOS-22.), aki az utóbbi két évben szoros versenyben volt az Év  műhelytanára címért a KOS-ban.

BakonyiPeter

BakonyiPeter2006A10

Még abban az évben, amikor végzett a KOS-ban (2002), elhelyezkedett a médiában.A sydneyi Magyar Rádió tudósítója, majd a hazai Magyar Televízió állandó műsorainak (Labirintus, Navigátor) vezető munkatársa lett. Ezt követően a HírTv-hez került (2005), ahol több adás (Reggeli Járat, Esti Gyors, Rájátszás, Civil Kaszinó) felelős szerkesztőjeként dolgozott. A Duna Tv-nél (2010 decemberétől) már valamennyi műsorért felel.

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés