Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Bakonyi Péter (KOS-22.) főszerepben

BakonyiPeter22aElsőként egy KOS-hallgatónak adott interjúban újságolta el, nem sokkal később a Magyar Hírlap is megírta: intendás, a főadó programigazgatója lett a Duna Tv-nél iskolánk egykori hallgatója, az eddig a HírtTv-nél dolgozó Bakonyi Péter (KOS-22.), aki az utóbbi két évben szoros versenyben volt az Év  műhelytanára címért a KOS-ban.

BakonyiPeter

BakonyiPeter2006A10

Még abban az évben, amikor végzett a KOS-ban (2002), elhelyezkedett a médiában.A sydneyi Magyar Rádió tudósítója, majd a hazai Magyar Televízió állandó műsorainak (Labirintus, Navigátor) vezető munkatársa lett. Ezt követően a HírTv-hez került (2005), ahol több adás (Reggeli Járat, Esti Gyors, Rájátszás, Civil Kaszinó) felelős szerkesztőjeként dolgozott. A Duna Tv-nél (2010 decemberétől) már valamennyi műsorért felel.

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés