Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Báron György, filmkritikus

Kérésetek számunkra parancs!

A félévvégi vizsgák során felvetődött, hogy többen közületek szívesen tanulnának filmkritika-írást. Éppen ezért már az első oktatási hétvégénkre meghívtuk Báron Györgyöt, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége kritikusi szakosztályának elnökét, a FIPRESCI (Nemzetközi Filmkritikus Szövetség) hazai képviselőjét, hogy tartson előadást. Akinek pedig egyetlen óra nem elég, azoknak megsúgjuk: a félév során műhelye is lesz!

baronFotó: Ambrus László / Bálint György Akadémia

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
SZAVAZÁS LEZÁRVA! Melyik hétköznap esti focimeccs közvetítésén szeretnél résztvenni 2018 őszén a KOS-ban?
 
Keresés