Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Báron György, filmkritikus

Kérésetek számunkra parancs!

A félévvégi vizsgák során felvetődött, hogy többen közületek szívesen tanulnának filmkritika-írást. Éppen ezért már az első oktatási hétvégénkre meghívtuk Báron Györgyöt, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége kritikusi szakosztályának elnökét, a FIPRESCI (Nemzetközi Filmkritikus Szövetség) hazai képviselőjét, hogy tartson előadást. Akinek pedig egyetlen óra nem elég, azoknak megsúgjuk: a félév során műhelye is lesz!

baronFotó: Ambrus László / Bálint György Akadémia

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés