Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Beindul a beszédtechnika

Új beszédtanárnőnk, Egerszegi Anna
(ELTE BTK)
EgerszegiAnna 
MolnarIldiko VaradiKlara1

Beindultak a beszédtechnikai fogadóórák a KOS-ban. Elsőként új tanárunk, Egerszegi Anna (ELTE BTK) adott személyesen tanácsokat a hallgatók „élő beszéde" és dvd-re rögzített tévés gyakorlatai alapján. A közeljövőben többi beszédtanárunk – Molnár Ildikó és Váradi Klára – is várja a jelentkezőket. Hamarosan meghirdetjük.

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés