Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Beszédtechnika fogadóórák

Vasárnaponként vár titeket Egerszegi Anna

EgerszegiAnnaMárciusban újra beindulnak az egyéni beszédtechnika fogadóórák: vasárnap 16 és 19 óra között Egerszegi Anna fogadja a beszélőkéjén fejleszteni kívánó ifjúságot. Az előző félévben egy kis videó is készült a foglalkozásról: György Gabriella, Rajki Henriett és Szekeres Enikő (mind KOS-50.) kisfilmjét ITT nézhetitek meg. 

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés