Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A tanárnő a helyszínről informálja a KOS-hallgatókat

Csepelyi-muhely2017tavaszKOS-53-54.KorbenUlnekWeb

Csepelyi Adrienn (középen) március 31-ei műhelyóráját az előre kiírt tartaléknapon, május 5-én tartja majd meg a Duna Házban, ugyanis az eredeti időpontban Angliában tartózkodik.
FordtottNapSzombaton, április 1-jén (Bolondok Napja) viszont élő telefontudósítást ad a KOS-hallgatóknak a helyszínről, a Liverpool−Everton fociderbiről, amit kicsivel később élőben, de természetesen a stúdióból (off tube) kommentálnak a leendő sportriporterek.

Fordított nap a KOS-ban.

Csepelyi-muhely2017tavaszKOS-53-54.KorbenUlnekWebCsepelyi Adrienn (középen) műhelyórája


KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés