Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A tanárnő a helyszínről informálja a KOS-hallgatókat

Csepelyi-muhely2017tavaszKOS-53-54.KorbenUlnekWeb

Csepelyi Adrienn (középen) március 31-ei műhelyóráját az előre kiírt tartaléknapon, május 5-én tartja majd meg a Duna Házban, ugyanis az eredeti időpontban Angliában tartózkodik.
FordtottNapSzombaton, április 1-jén (Bolondok Napja) viszont élő telefontudósítást ad a KOS-hallgatóknak a helyszínről, a Liverpool−Everton fociderbiről, amit kicsivel később élőben, de természetesen a stúdióból (off tube) kommentálnak a leendő sportriporterek.

Fordított nap a KOS-ban.

Csepelyi-muhely2017tavaszKOS-53-54.KorbenUlnekWebCsepelyi Adrienn (középen) műhelyórája


KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés