Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A tanárnő a helyszínről informálja a KOS-hallgatókat

Csepelyi-muhely2017tavaszKOS-53-54.KorbenUlnekWeb

Csepelyi Adrienn (középen) március 31-ei műhelyóráját az előre kiírt tartaléknapon, május 5-én tartja majd meg a Duna Házban, ugyanis az eredeti időpontban Angliában tartózkodik.
FordtottNapSzombaton, április 1-jén (Bolondok Napja) viszont élő telefontudósítást ad a KOS-hallgatóknak a helyszínről, a Liverpool−Everton fociderbiről, amit kicsivel később élőben, de természetesen a stúdióból (off tube) kommentálnak a leendő sportriporterek.

Fordított nap a KOS-ban.

Csepelyi-muhely2017tavaszKOS-53-54.KorbenUlnekWebCsepelyi Adrienn (középen) műhelyórája


KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés