Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Csúcsműhely formálódik 2012-re a KOS-ban

Jakupcsek Gabi:
jövőre szívesen jövök gyakrabban hozzátok!
JakupcsekInterjuKOS2011

Vastapsot aratott Jakupcsek Gabriella 2011 novemberében a KOS-ban. A népszerű tévés nagyelőadása előtt videóinterjút adott a diákoknak, utána pedig hosszan beszélgetett az érdeklődő hallgatókkal. Mindezek után pedig kijelentette: jövőre szívesen vállalna több órát is a KOS-ban.
„Lehet, hogy egy műhely, mindig azonos napon, nem férne bele a mostani életembe – latolgatta a 2007-ben az év Év tanára címet is elnyert médiaszemélyiség, egykori műhelytanár –, de egy nagyelőadásnál több van bennem. Szívesen jövök gyakrabban hozzátok!"

Sztártanárok vetésforgóban?

S már formálódik is az ötlet 2012-re: egy csúcsműhely – ahol az interjúkon és a hozott munkák közös értékelésén lenne a hangsúly –, mondjuk Jakupcsek Gabi, Fodor János, Borbély Zoltán, Vadon János, Bus István, Veiszer Alinda  főszereplésével.

2012: JakupcsekGabi170c FodorJanos170 BorbelyZoltan2 VadonJanosPortreVagottSzuk BusIstvan.NagyVeiszerAlinda2010

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés