Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Csúcsműhely formálódik 2012-re a KOS-ban

Jakupcsek Gabi:
jövőre szívesen jövök gyakrabban hozzátok!
JakupcsekInterjuKOS2011

Vastapsot aratott Jakupcsek Gabriella 2011 novemberében a KOS-ban. A népszerű tévés nagyelőadása előtt videóinterjút adott a diákoknak, utána pedig hosszan beszélgetett az érdeklődő hallgatókkal. Mindezek után pedig kijelentette: jövőre szívesen vállalna több órát is a KOS-ban.
„Lehet, hogy egy műhely, mindig azonos napon, nem férne bele a mostani életembe – latolgatta a 2007-ben az év Év tanára címet is elnyert médiaszemélyiség, egykori műhelytanár –, de egy nagyelőadásnál több van bennem. Szívesen jövök gyakrabban hozzátok!"

Sztártanárok vetésforgóban?

S már formálódik is az ötlet 2012-re: egy csúcsműhely – ahol az interjúkon és a hozott munkák közös értékelésén lenne a hangsúly –, mondjuk Jakupcsek Gabi, Fodor János, Borbély Zoltán, Vadon János, Bus István, Veiszer Alinda  főszereplésével.

2012: JakupcsekGabi170c FodorJanos170 BorbelyZoltan2 VadonJanosPortreVagottSzuk BusIstvan.NagyVeiszerAlinda2010

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
Keresés