Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Dugig a fachok

Névtáblák és értékelések 

Megérkeztek az ezüstösen csillogó, személyre szóló névtáblák, jelölve a fachok gazdáit. A hétvégén mindenki birtokba veheti a kis "postaládáját", ami már most tömve van értékelésekkel: a hangalámondás feladatot Berényi Attila és Péterfi Judit (KOS-17.), a Chelsea–Manchester United focimérkőzés közvetítését Németh Kornél (KOS-31.), az első cikkírási feladatot pedig Murányi Marcell értékelte. 
nevtabla_52

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés