Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Dugig a fachok

Névtáblák és értékelések 

Megérkeztek az ezüstösen csillogó, személyre szóló névtáblák, jelölve a fachok gazdáit. A hétvégén mindenki birtokba veheti a kis "postaládáját", ami már most tömve van értékelésekkel: a hangalámondás feladatot Berényi Attila és Péterfi Judit (KOS-17.), a Chelsea–Manchester United focimérkőzés közvetítését Németh Kornél (KOS-31.), az első cikkírási feladatot pedig Murányi Marcell értékelte. 
nevtabla_52

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés