Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Egykori KOS-diák és KOS-tanár a címlapon

Gönczi Gábor
és Barabás Éva
egyásnak háttal

– így szólhatna egy visszafogottabb tabloid szalagcíme a két fókuszos képe fölé.
Másfelé kacsintgat a két RTL-es – „színezhetné” egy rámenősebb bulvárújság.
Hátat fordít egymásnak a két sztár na, ez már talán túlzottan rámenős.
S még fokozhatnánk, folytathatnánk...

GoncziBarabasCimlapTvKethetes2011augWeb

...pedig csak arról van szó, hogy Gönczi Gábor (KOS-12.) és Barabás Éva – mindkettő a KOS tanára –, a közszolgálatinak nevezett Fókusz bulvármagazin két műsorvezetője pózol az RTL Klub által szponzorált műsorújságnak...

Na, és ezt és az ehhez hasonlókat boncolgatjuk a nem épp hagyományos órákon a KOS-ban: sajtójog, szerkesztéstan, stílustan – a legvadabb óracímek mögött is forró témák és izgalmas megközelítések rejlenek!

GÖNCZI GÁBOR FELESÉGÉVEL A CÍMLAPON ITT!
TOVÁBBI CÍMLAPOK GÖNCZI GÁBORRÓL ITT!

TOVÁBBI KOS-HALLGATÓK A CÍMLAPON ITT

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés