Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Egykori KOS-munkatársak könyvei

Berkes Kori, a szerkesztő

Berkes Kornélia (KOS-19., a KOS későbbi oktatásszervezője) szerkesztette Carla Galli a Tarandus Kiadó gondozásában 2012 novemberében megjelent Ki fizeti a révészt? című könyvét. (A képen balra, a jól sikerült könyvbemutatón)

BerkesKornelia19KonyvbemutatoCarlaGalli2012

Kolozsi Ildikó,
a soknevű szerző

KolozsiIldiko2012Tanulmányait még Antal Ildikóként (KOS-9.) végezte a KOS-ban; később Kolozsi Ildikóként tanított nálunk, s ezen a néven volt az iskola oktatási igazgatója is; ezidőtáj befejezett könyvét azonban már L. I. Lázár néven jelentette meg 2012 novemberében a Móra Könyvkiadó.
De a lényeg: az első kritikák dicsérik!

KolozsiIldikoKonyv2012

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés