Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Egykori KOS-munkatársak könyvei

Berkes Kori, a szerkesztő

Berkes Kornélia (KOS-19., a KOS későbbi oktatásszervezője) szerkesztette Carla Galli a Tarandus Kiadó gondozásában 2012 novemberében megjelent Ki fizeti a révészt? című könyvét. (A képen balra, a jól sikerült könyvbemutatón)

BerkesKornelia19KonyvbemutatoCarlaGalli2012

Kolozsi Ildikó,
a soknevű szerző

KolozsiIldiko2012Tanulmányait még Antal Ildikóként (KOS-9.) végezte a KOS-ban; később Kolozsi Ildikóként tanított nálunk, s ezen a néven volt az iskola oktatási igazgatója is; ezidőtáj befejezett könyvét azonban már L. I. Lázár néven jelentette meg 2012 novemberében a Móra Könyvkiadó.
De a lényeg: az első kritikák dicsérik!

KolozsiIldikoKonyv2012

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés