Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

El Clásico. Madridban: október 25., 18 óra. A KOS-ban: MÁR MOST VASÁRNAP!

ElClasicoKlubcimerek.Real-BarcelonaReal-sarok
és Barca-barlang
a Sajtóházban! 

FociKorkapcs2013marcSzalaiNikolett45Madrid

Korábban is mindig nagy volt a felhajtás a spanyol bajnoki csúcsrangadóra, remélhetőleg 2014 őszén is kidekorálják a Sajtóházat a KOS-hallgatók!
Real Madrid–Barcelona focimeccs kapcsán lesz:
♦ felkészítő óra, a legnépszerűbb magyar focibloggerrel, Kompanyval (október 19., vasárnap)
KompanyLogo.jpg♦ élő körkapcsolás Budapest (KOStúdió), Madrid (aula) és Barcelona (emelet) között (október 19., vasárnap)
♦ hogyan készítsünk riporteri meccslapot? (Faragó, Hajdú B., Knézy – az igazi, az idősebb –, Komlósi és Vitray eredeti papírjaival)
♦ és természetesen off-tube közvetítés, párban: egy-egy „madridi" és egy-egy „katalán" KOS-riporter (október 25., szombat, 18 óra, a KOSportnap befejezéseként).

KnezyJenoMeccslapKezbenminimeccslapHBI

Szurkold végig, nézd meg, lehetőség szerint „jegyzeteld ki" már a korábbi, vagy felvételről elérhető mérkőzéseket is: térképezd fel a csapatokat, tanuld meg akár hátulról is felismerni a játékosokat, mozgásáról, hajviseletéről stb. stb.

KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
Keresés