Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Elhunyt Farkas András (KOS-22.)

Egykori diákunkat gyászoljuk

FarkasAndrasPortreMegrendüléssel értesültünk róla, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Farkas András (KOS-22.), egykori tanítványunk. András sok helyen megfordult a médiában, az ATV-től kezdve a közmédia csatornáin át egészen a sportos médiumokig, mint a Sport Tv, az Eurosport vagy Nemzeti Sport. Különleges személyisége befoltozhatatlan űrt hagy maga után. 

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés