Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Elkészültek a névreszóló fachok

Mint egy igazi szerkesztőségben...

FachVagottElkészültek a gravírozott kis névtáblák, mostantól mindenkinek saját rekesze – ahogy a magyar sajtóban is meghonosodott szóval mindenütt hívják: fachja – van a KOS-irodában.

Ide várhatod az írásos értékeléseket televíziós gyakorlataidról, de akár saját dvd-det vagy jegyzeteidet is tarthatod benne.(Figyelem! Nem a névtáblád fölötti, hanem az az alatti fach a tied!)

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés