Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Elrajtolt az 51. szemeszter

Murányi András nagyelőadásával 
indult a tanév!

MuranyiAndras2012ElegansPortreWebA Népszabadság nemrégiben kinevezett főszerkesztőjének előadásával indult az 51. szemeszter a KOS-ban. A tv-kritikusként, történészként, sport-újságíróként és szépíróként is közismertMurányi András bevezető előadása minden volt, csak unalmas nem!

A korábban a Nemzeti Sportf őszerkesztő-helyetteseként dolgozó, kemény tollú glosszagyáros legutóbb Gálvölgyi-kritikájával kavart nagy port, amiről ITT olvashasz további részleteket. Ha pedig eddigi médiamunkássága érdekel jobban, arról ITT tájékozódhatsz bővebben. 

muranyi_2015osz_nagyeloadas

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés