Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Elrajtolt az 51. szemeszter

Murányi András nagyelőadásával 
indult a tanév!

MuranyiAndras2012ElegansPortreWebA Népszabadság nemrégiben kinevezett főszerkesztőjének előadásával indult az 51. szemeszter a KOS-ban. A tv-kritikusként, történészként, sport-újságíróként és szépíróként is közismertMurányi András bevezető előadása minden volt, csak unalmas nem!

A korábban a Nemzeti Sportf őszerkesztő-helyetteseként dolgozó, kemény tollú glosszagyáros legutóbb Gálvölgyi-kritikájával kavart nagy port, amiről ITT olvashasz további részleteket. Ha pedig eddigi médiamunkássága érdekel jobban, arról ITT tájékozódhatsz bővebben. 

muranyi_2015osz_nagyeloadas

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés