Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Első alkalommal a KOS fizeti a tagdíjat

Vastaps MÚOSZ-tagságot kapott diákjainknak

Vastapssal köszöntötték a KOS-osok nemzetközi újságíró-igazolványt kapott társaikat 2014 októberében a szövetség Mikszáth termében.

SeresJudit.MUOSZ.ig.2014oktKG

MUOSZjuniorIgazolvanyWeb

Végzőseink, ajánlásunkkal, szinte automatikusan felvételt nyernek a legnagyobb, legrégebbi hazai újságíró közösségbe. A MÚOSZ tagfelvételi bizottsága 2014 októberének elején többek között Bodnár Dániel, Csendesné Dolinay Margit, Csitári Gergely, Gergely Richárd, Göttlinger Dániel, Gyenes Fanni, Korom Milán, Őze Dávid, Seres Judit és Varga Ákos (valamennyien KOS-48.) kérelmét bírálta el pozitívan.

BodnarDaniel48ffSzuk  CsendesneDolinayMargit48Portre CsitariGergely48ffArckozeliWeb  GergelyRichardZoltan48ff  GottlingerDaniel48ffSzukGyenesAnnamariaFanni48ff  KoromMilan48ffSzuk  OzeDavid48  SeresJudit48PortreWeb  VargaAkos48ff

KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés