Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Első alkalommal a KOS fizeti a tagdíjat

Vastaps MÚOSZ-tagságot kapott diákjainknak

Vastapssal köszöntötték a KOS-osok nemzetközi újságíró-igazolványt kapott társaikat 2014 októberében a szövetség Mikszáth termében.

SeresJudit.MUOSZ.ig.2014oktKG

MUOSZjuniorIgazolvanyWeb

Végzőseink, ajánlásunkkal, szinte automatikusan felvételt nyernek a legnagyobb, legrégebbi hazai újságíró közösségbe. A MÚOSZ tagfelvételi bizottsága 2014 októberének elején többek között Bodnár Dániel, Csendesné Dolinay Margit, Csitári Gergely, Gergely Richárd, Göttlinger Dániel, Gyenes Fanni, Korom Milán, Őze Dávid, Seres Judit és Varga Ákos (valamennyien KOS-48.) kérelmét bírálta el pozitívan.

BodnarDaniel48ffSzuk  CsendesneDolinayMargit48Portre CsitariGergely48ffArckozeliWeb  GergelyRichardZoltan48ff  GottlingerDaniel48ffSzukGyenesAnnamariaFanni48ff  KoromMilan48ffSzuk  OzeDavid48  SeresJudit48PortreWeb  VargaAkos48ff

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés