Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Első alkalommal a KOS fizeti a tagdíjat

Vastaps MÚOSZ-tagságot kapott diákjainknak

Vastapssal köszöntötték a KOS-osok nemzetközi újságíró-igazolványt kapott társaikat 2014 októberében a szövetség Mikszáth termében.

SeresJudit.MUOSZ.ig.2014oktKG

MUOSZjuniorIgazolvanyWeb

Végzőseink, ajánlásunkkal, szinte automatikusan felvételt nyernek a legnagyobb, legrégebbi hazai újságíró közösségbe. A MÚOSZ tagfelvételi bizottsága 2014 októberének elején többek között Bodnár Dániel, Csendesné Dolinay Margit, Csitári Gergely, Gergely Richárd, Göttlinger Dániel, Gyenes Fanni, Korom Milán, Őze Dávid, Seres Judit és Varga Ákos (valamennyien KOS-48.) kérelmét bírálta el pozitívan.

BodnarDaniel48ffSzuk  CsendesneDolinayMargit48Portre CsitariGergely48ffArckozeliWeb  GergelyRichardZoltan48ff  GottlingerDaniel48ffSzukGyenesAnnamariaFanni48ff  KoromMilan48ffSzuk  OzeDavid48  SeresJudit48PortreWeb  VargaAkos48ff

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés