Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Első alkalommal a KOS fizeti a tagdíjat

Vastaps MÚOSZ-tagságot kapott diákjainknak

Vastapssal köszöntötték a KOS-osok nemzetközi újságíró-igazolványt kapott társaikat 2014 októberében a szövetség Mikszáth termében.

SeresJudit.MUOSZ.ig.2014oktKG

MUOSZjuniorIgazolvanyWeb

Végzőseink, ajánlásunkkal, szinte automatikusan felvételt nyernek a legnagyobb, legrégebbi hazai újságíró közösségbe. A MÚOSZ tagfelvételi bizottsága 2014 októberének elején többek között Bodnár Dániel, Csendesné Dolinay Margit, Csitári Gergely, Gergely Richárd, Göttlinger Dániel, Gyenes Fanni, Korom Milán, Őze Dávid, Seres Judit és Varga Ákos (valamennyien KOS-48.) kérelmét bírálta el pozitívan.

BodnarDaniel48ffSzuk  CsendesneDolinayMargit48Portre CsitariGergely48ffArckozeliWeb  GergelyRichardZoltan48ff  GottlingerDaniel48ffSzukGyenesAnnamariaFanni48ff  KoromMilan48ffSzuk  OzeDavid48  SeresJudit48PortreWeb  VargaAkos48ff

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés