Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Előzetes: folytatódik a sztárparádé + a diákok is pályára lépnek

Szombaton Gönczi Gábor, 
vasárnap 
Kovácsi-médiadíj, sztárvendégekkel

Október 13-ától ismét műhelyfoglalkozások (kedden az utolsó előtti műhelystart: Forma-1)!

Október 18-án, szombaton Gönczi Gábor (KOS-12.), az RTL Fókusz szerkesztő-műsorvezetője tart nagyelőadást.

Gonczi.Csizmadia.Mucsi.Pavuk41Muosz2011febrVagottGönczi Gábor azóta befutott KOS-hallgatók közt a Mikszáth teremben

Október 19-én, vasárnap a KOS-egykori tanáráról elnevezett Kovácsi László Médiadíjat adjuk át egy ismert médiaszemélyiségnek, s természetesen hivatalosak az eseményre a korábbi győztesek is, Novodomszkytól Szujóig, Faragótól Vadon Janiig.
Kapcsolódó KOS-tőzsdefeladat ITT!

NovodomszkyKovacsikepNovodomszky Éva (KOS-15.) volt már díjazott és műsorvezető is „Kovácsi-napon” – ezúttal vajon milyen szerepben látjuk?

Október 25-én, szombaton akár egésznapos sportnap, nemcsak sportos feladatokkal (a felhívás hamarosan a KOS-tőzsde oldalán), műhelyórák nélkül.

KOSfociSipoczMolnarSzabadterJOBalról Sipőcz József (KOS-33., azóta a DigiTv sportriportere), aki anno egy teljes médiaválogatottat odaszervezett a KOSportnapra...

Október 26-án vasárnap pedig műhelynap, délelőtt és délután a szokásos szombati (!) és vasárnapi műhelyekkel, korábban elmaradt vagy épp előrehozott foglalkozásokkal, fogadóórákkal.

November 1-2., a következő hétvége, Mindenszentek miatt, természetesen iskolai szünet.

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
Keresés