Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Értékelők: Kalmár Tibor (KOS-17.), Kertész Enikő (KOS-31.) és Németh Kornél (KOS-31.)

Befutott diákok
elemzik a maiakat

Egykori KOS-hallgatók szállnak be értékelni a tévés gyakorlatokat az ezt a munkát 23 éve végző Komlósi Gábor (kedvenc tárgy, kedvenc médiasztár) és a többiek mellé:

KalmarTibor2011

NemethKornel31SzukMailKalmár Tibor (KOS-17.), az RTL Klub New Media-igazgatója (lapszemle, sajtószemle) és Németh Kornél (KOS-31.), a Sportklub/RTL Klub kommentátora, az egri Eszterházy Károly Főiskola Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékének tanára (fociközvetítés).

jKerteszEnikoMTV2008A Kovácsi-díj szombati átadását követően készült villáminterjúkat és a vasárnapi „utca embere” forgatás eredményeit, Kertész Enikő (KOS-31.), a Magyar Televízió szerkesztő-riportere értékeli. 

Kérdés: empatikusabbak, megértőbbek, vagy épp hogy kritikusabbak az egykori KOS-hallgatók a maiak munkájával szemben?! 

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés