Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Értékelők: Kalmár Tibor (KOS-17.), Kertész Enikő (KOS-31.) és Németh Kornél (KOS-31.)

Befutott diákok
elemzik a maiakat

Egykori KOS-hallgatók szállnak be értékelni a tévés gyakorlatokat az ezt a munkát 23 éve végző Komlósi Gábor (kedvenc tárgy, kedvenc médiasztár) és a többiek mellé:

KalmarTibor2011

NemethKornel31SzukMailKalmár Tibor (KOS-17.), az RTL Klub New Media-igazgatója (lapszemle, sajtószemle) és Németh Kornél (KOS-31.), a Sportklub/RTL Klub kommentátora, az egri Eszterházy Károly Főiskola Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékének tanára (fociközvetítés).

jKerteszEnikoMTV2008A Kovácsi-díj szombati átadását követően készült villáminterjúkat és a vasárnapi „utca embere” forgatás eredményeit, Kertész Enikő (KOS-31.), a Magyar Televízió szerkesztő-riportere értékeli. 

Kérdés: empatikusabbak, megértőbbek, vagy épp hogy kritikusabbak az egykori KOS-hallgatók a maiak munkájával szemben?! 

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.


Végső eredményhirdetés: június 16., szombat, 18.00

(a végzősök bankettje előtt, a Duna Házban!)

PRE - KOS
Keresés