Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Évfolyamelső: Dudás Adrienn és Veres Katinka (KOS-44.)

Jó évfolyamátlag,
dupla ösztöndíj,
a Zsigmond Márta-díjat
nem adták ki

VeresKatinka44DudasAdrienn44OsztondjasakK44bankett_Mmasszony118Dudás Adrienn és Veres Katinka (KOS-44.) lett az évfolyamelső, így ők osztoztak az ösztöndíjon is, egyforma pénzjutalomban részesültek.

Az elvileg ilyenkor szokásos Zsigmond Márta Média-díjat a hallgatói kategóriában azonban nem adták ki. (A profi, nyílt kategória díjkiosztása május 4-én.)

TablaK44bankett_Mmasszony018 VacsoraK44bankett_Mmasszony093 CsoportkepK44bankett_Mmasszony110 

BuzaBence44KocsisBea45KerekesPeter45K44bankett_Mmasszony141  K44bankett_Mmasszony079.jpBedoMonika44Diploma2  ajtoElottK44bankett_Mmasszony162

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés