Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Évfolyamelső: Dudás Adrienn és Veres Katinka (KOS-44.)

Jó évfolyamátlag,
dupla ösztöndíj,
a Zsigmond Márta-díjat
nem adták ki

VeresKatinka44DudasAdrienn44OsztondjasakK44bankett_Mmasszony118Dudás Adrienn és Veres Katinka (KOS-44.) lett az évfolyamelső, így ők osztoztak az ösztöndíjon is, egyforma pénzjutalomban részesültek.

Az elvileg ilyenkor szokásos Zsigmond Márta Média-díjat a hallgatói kategóriában azonban nem adták ki. (A profi, nyílt kategória díjkiosztása május 4-én.)

TablaK44bankett_Mmasszony018 VacsoraK44bankett_Mmasszony093 CsoportkepK44bankett_Mmasszony110 

BuzaBence44KocsisBea45KerekesPeter45K44bankett_Mmasszony141  K44bankett_Mmasszony079.jpBedoMonika44Diploma2  ajtoElottK44bankett_Mmasszony162

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés