Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hiánycikk-műfaj

Meronka Péter (KOS-8.) megállítja a világot :-)

MeronkaPeter08kameraval2016

Olyan sokan mondtátok, hogy egy ideje hiányoznak nálunk a tv-ből a tartalmas beszélgetések, hogy elgondolkodtunk rajta. Az elmúlt napokban tucatnyi interjút készítettem Tóth Bálint operatőr kollégám közreműködésével, most esténként a híradónk után ezeket mutatjuk be.

Miután a világ arra megy, hogy elsősorban a negatív hírek kapnak nagyobb visszhangot, mi szándékosan elindultunk az ellenkező irányba. Kimondottan olyan riportalanyokat kerestünk, akik alázattal és szenvedéllyel hódolnak munkájuknak, vagy hobbijuknak, mert úgy gondoltuk, ha mi magunk jól érezzük magunkat az interjúk közben, akkor annak le kell jönni a képernyőn is.

MeronkaPeter08OxygenTvSorozatFocimkep2018.jpg

Az Oxygen Media (győri televízió – a szerk.) 10. éve amúgy is erről szól: egy kicsit mindenki tegye bele jobban a szívét abba, amit csinál, és a napi munka mellett keressen olyan témákat, amire szívesen áldoz akár a szabadidejéből is egy keveset.

Ha kíváncsiak vagytok rá, mostantól az Oxygen TV-ben az esti híradók után minden hétköznap egy-egy interjút láthattok, de ezeket a beszélgetéseket feltesszük majd ide, a Facebookra is.

Ahhoz persze már elég öregek vagyunk, hogy tudjuk: nem tudjuk megváltoztatni a világot, de ha csak egy valaki is nagyobb szenvedéllyel kezdi a holnapi napját, részemről már megérte.

Úgyhogy ti is nyugodtan állítsátok meg a világot, ha velem együtt ki akartok szállni.

 Meronka Péter (KOS-8.)
a győri Oxygén Média
programigazgatója

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés