Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Faragó Richard (KOS-1.) hagyományos órái

Super Bowl, több nézetből...

Faragó Richard (KOS-1.) 2020-ban már 14-edszer közvetítette a helyszínről (ezúttal Miamiból) az amerikaifoci csúcseseményét és sokadszor tartott erről előadást egykori iskolájában.

FaragoRichard01_tanit2020tavasz_KOS-59-60_vagva

Fotó: Eichammer Krisztián (KOS-59.)

A Super Bowl – mint a világ legnagyobb televíziós eseménye – volt első órája témája. Majd már csak a sportriporter-jelölteknek folytatta, a sportág és annak közvetítésének sajátosságaival.

FaragoRichard01_tanit2020tavasz_KOS-59-60

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés