Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Film az önkéntesekről

Forgatás, utómunka
két héten át

hakosz_onkentesseg

 AHaKöSz által életre hívott Közjótett 4. április 7-21. között zajlik. A több mint harminc esemény közül a legjelentősebbeken forgatás, interjúkészítés, végül egy tíz-, valamint egy másfélperces riportfilm, illetve klip készítése a Corvinus Egyetem CSR Hungary Junior-díjas, lelkes hallgatói önkormányzatával karöltve. Eszközöket (kamera, mikrofon stb.) biztosítunk, minden egyéb azonban a stábra van bízva! A leggyorsabb háromé a  lehetőség - de jelentkezz, mert ha valaki kiesik, bármikor lehetsz beugró!

Figyelem: bő két héten át minimum kétnaponta több órás elfoglaltásggal járó feladat, azonban remek tapasztalatszerzés, és az első igazán komoly referenciád lehet a két kisfilm.
Ami jár érte: extra KOS-tőzsdepontok mellett talán egyéb juttatás is, ami viszont biztos: a riportfilm jelleg miatt a végső leadott verziót elfogadjuk vizsgaremeknek (két vizsgafilmmel egyenértékű, de nem kötelező élned ezzel a lehetőséggel )!

Jelentkezés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ben Fogl Balázsnál április 5. kedden 16.00 óráig!

Első kick-off (szerkesztőségi) meeting: április 5. kedd, 19.00 óra.

A HaKöSz-ről:

A HaKöSz 2008 novemberében alakult diákszervezet, melynek tagjaiként kiemelkedően fontosnak tartjuk a közösségi szolgálat, a társadalmi felelõsségvállalás és az önkéntesség szellemiségének és gyakorlatának meghonosítását a felsőoktatásban. 2009 áprilisában került megrendezésre első, nagyszabású programsorozatunk, melynek keretében lehetőséget biztosítottunk hallgatótársaiknak, hogy társadalmilag hasznos, gyakorlati önkéntes akciókban vegyenek részt. A HaKöSz rövid történetének sikerességét jelzi, hogy 2010-ben minket ért a megtiszteltetés, hogy átvehettük a CSR Hungary Junior-díjat.

A Közjótett 4. alkalmával az önkénteseknek újra lehetőségük lesz kórházi önkénteskedésre, menhelyi kutyák sétáltatására, farkas- és mackóetetésre, esélyegyenlőségi társasjáték kipróbálására, ételosztásra és gyermekek felvidítására (kirándulásra, játékra). A 2011. április 21-i záró rendezvényen a Szívlapát Alapítvány Novák Péter nevével fémjelzett, "Fenntartható szellemi fejlődést" hirdető zenekara is fellép.

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
Keresés