Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Foci BL: részletes elemzés a próbavizsgáról

bl3Értékelés, félidőben

Pont „félidőben”, a foci BL két utolsó csoportfordulója között kapják kézhez sportriporter-jelöltjeink az egy héttel korábbi próbavizsga elemzését.

Egy héttel később pedig már jöhet élesben az igazi vizsga, a két és fél órás Bajnokok Ligája élő adás, akkor már érdemjegyekkel.

MogyorosiPeter
Mogyorosi Péter itt épp a sokszoros válogatott labdarúgóval, a későbbi szövetségi kapitány Mészöly Kálmánnal (balról) együtt közvetít

A szerkesztői, műsorvezetői, riporteri, kommentátori és szakkommentátori teljesítményeket a Duna Tv, a Juventus, a Sláger, majd a Klubrádió műsorvezetője, az MSat, az RTL Klub, a Sportklub és a SportTv kommentátora, Mogyorósi Péter (KOS-11.) értékelte.

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés